Tizenkettes tippjáték általános szabályok

1. A tippjátékban bárki részt vehet, teljesen ingyenesen, azonban minden regisztrációhoz érvényes e-mail címre is szükség van. A regisztrációval automatikusan elfogadottá válnak a tippjáték szabályai.

2. A tippjátékban különböző mérkőzések végkimenetelét kell megtippelned. Minden helyes tipp 1 pontot ér.

3. A tippjáték bajnokságokból áll. Az első bajnokság az EB-re, a második az NB I 2016/2017-es szezonjára fog szólni. Mindegyik bajnokságra egyedi szabályok is vonatkozhatnak (lásd lentebb).

4. Minden bajnokság fordulókból áll. Minden fordulónak saját határideje van, melyet a tippek leadásánál lehet látni. A tippek leadása csak határidőn belül lehetséges.

5. A legtöbb pontot szerző játékos nyeri a bajnokság fődíját, ami mellett lehetőség van arra is, hogy különdíjat adjunk, ezt minden bajnokság elején külön kihirdetjük.

6. Döntetlen esetén a több sikeres Magyarország / DVSC mérkőzésre szóló tipp rangsorol. Ha még így is döntetlen áll fenn, a lehetőségeinkhez mérten vagy két fődíjat adunk, vagy sorsolunk, vagy a játékosok között megosztjuk a fődíjat.

7. A fődíj minden játék esetén más és más, ezeket szintén külön, lentebb, illetve a lokiblog.eu-n lehet megtalálni az aktuális bajnokság kezdete előtt.

8. A Tizenkettes a LokiBlog tippjátéka, elsődleges célja a közös játék, a közösség építése, kérjük, ezt mindenki vegye figyelembe.

9. Fenntartjuk a jogot a változtatásra, módosításra.

10. Kérdés, vélemény helye: info@lokiblog.eu.

NB I 2019/20 szabályok

1. Ez egy nem hivatalos NB I tippverseny.

2. Ez a Tizenkettes oldalunk második tippversenye, várhatóan a tippverseny során androidos telefonról, külön applikáció segítségével is lehet majd játszani.Ettől függetlenül kis valószínűséggel, de előfordulhatnak módosítások, hibák. Részvételeddel mindezt elfogadod, esetleges kritikádnál ezt figyelembe veszed.

3. Egy fődíjat és egy különdíjat fogunk kiosztani. Mindkettő egy-egy DVSC relikvia lesz. A fődíjat a legtöbb pontot elért játékos kapja (döntetlen esetén a DVSC meccsek tippjei rangsorolnak), a különdíjat a legalább 30 mérkőzésre jól tippelők közül fogjuk kisorsolni.

4. A játék 33 fordulóból áll, mely megegyezik az NB I hivatalos fordulóival. Ne felejtsétek, hogy egy forduló összes meccsének megtippelésére ugyanaz a határidő vonatkozik.

5. A fenti általános szabályok e bajnokságra is vonatkoznak.